Új lap indult: Magánorvosom.hu

Új lap indult: Magánorvosom.hu
2020. június 08. 23:38  |   Hírek
Magánorvosok és a róluk szóló hírek egy helyen.

A Maganorvosom.hu azért született meg, hogy a magánellátást választó páciensek időpontot foglalhassanak, és közben fontos híreket találjanak a magyar magánegészségügyről, hogy könnyebben tudjanak tájékozódni és dönteni. Ezért indítottunk orvosfoglaló felületet és magánegészségügyről szóló magazint egy helyen.

Abban szeretnénk segíteni az orvosoknak, hogy időpontot foglaljanak hozzájuk, és minél több hasznos információt közölhessenek magánrendeléseikről. Ennek érdekében létrehoztunk egy időpont-foglalási rendszert, és olyan rovatokat indítunk, amelyekben az orvosok cikkeket jelentethetnek meg szakmai tevékenységükről. Kérjük az orvosokat, hogy regisztráljanak időpont-foglalási rendszerünkbe, és adjanak minél több információt a munkájukról a magazin részben.

2020. augusztus 31-éig térítés nélkül lehet regisztrálni az orvosoknak a Magánorvosom.hu időpont-foglalási rendszerébe! Részletek: ITT! .

A magazin részben hírt adunk a magánrendelőkről, ellátásokról, szűrésekről, vállalati egészségbiztosítási lehetőségekről, egészségturizmusról, életmódról és mindenről, ami kapcsolatban van a magánegészségüggyel. A rovatokat úgy alakítottuk ki. hogy a magánrendelők, magánklinikák magukénak érezhessék oldalunkat. Várjuk, hogy éljenek a lehetőséggel, és találjanak helyet híreiknek és más írásaiknak.

Bízunk abban, hogy a hirdetési felületeken figyelemreméltó ajánlatot tudunk adni az orvosok és a magánrendelők, magánklinikák számára.

A nálunk regisztrált pácienseket arra biztatjuk, hogy foglaljanak időpontokat és tájékozódjanak a mi oldalunkról.

Szeretnénk hasznossá válni azok számára, aki kapcsolatba kerülnek velünk.

Berta László,

a Magánorvosom.hu alapítója

2020. június 8.