Jó Hír Orvosoknak: térítés nélkül lehet bekerülni az új orvosfoglaló oldalra

Jó Hír Orvosoknak: térítés nélkül lehet bekerülni az új orvosfoglaló oldalra
2020. június 09. 01:36  |   Hírek
Érjen el minél több pácienst ingyen, akik önnél foglalhatnak időpontot! 2020. augusztus 31-éig térítés nélkül lehet regisztrálni az orvosoknak a Magánorvosom.hu időpont-foglalási rendszerébe.

A Maganorvosom.hu-n a páciensek időpontot foglalhatnak. Az Ön saját naptárában látják szabad rendelési időpontjait, a rendelések helyszíneit és sok fontos információt. A naptár linkjét megjelenítheti saját weboldalán, Facebook oldalán és más felületein. Ha nálunk regisztrál, akkor szakmai cikkeit tértés nélkül közöljük a Maganorvosom.hu-n, a pácienseknek szóló magazinunkban és kitesszük Facebook oldalunkra.

Ha magánrendelése keretében saját időpont-foglalási naptárt használ, akkor is érdemes regisztrálnia, mert adatlapján nyilvánosan fel tudja tüntetni a naptár linkjét!

Regisztrácio: ITT!

Fontos most regisztrálni, mert 2020. szeptember 1-jétől már csak előfizetéssel lehet jelen lenni az oldalon. A térítésmentes időszak vége előtt 5 nappal tájékoztatni fogjuk az érvényes regisztrációval rendelkezőket. 

Ha kérdése van az orvosok számára biztosított térítésmentes időszakról, vagy az előfizetési lehetőségekről, vagy segítségre van szüksége a regisztrációval kapcsolatban, kérjük, írjon az info@maganorvosom.hu címre, vagy hívja a +36208519819 -es telefonszámot.

A Térítésmentes időszakban az orvosok BASIC, EXPERT, PREMIUM, ELIT, VIP előfizetési kategóriákba kerülésről a Magánorvosom.hu dönt. 

A térítésmentes időszak nem vonatkozik a Médiaajánlatban szereplő szolgáltatásokra.

Magánorvosom.hu

2020. 06. 08.