Előfizetés

Előfizetés orvosoknak

Megnevezés Időtartam Díj Leírás

Orvosprofil megjelentetése integrált időpont-foglalási felület nélkül, megadott kontakt adatok megjelenítésével. Kiemelést nem tartalmaz.

 

Orvosprofil megjelentetése integrált időpont-foglalási felülettel. Kiemelést nem tartalmaz.

 

Orvosprofil megjelentetése integrált időpont-foglalási felülettel, amely opcionálisan kikapcsolható (ekkor a megadott kontakt adatok jelennek meg.) Listaoldalon* kiemelés.

 

Orvosprofil megjelentetése integrált időpont-foglalási felülettel, amely opcionálisan kikapcsolható (ekkor a megadott kontakt adatok jelennek meg.) Kezdőlapon** kiemelés.

 

Orvosprofil megjelentetése integrált időpont-foglalási felülettel, amely opcionálisan kikapcsolható (ekkor a megadott kontakt adatok jelennek meg.) Listaoldalon* és Kezdőlapon** kiemelés.


*Lista oldalak:

  • szakterületek listájához kapcsolódó orvos lista
  • magánklinikához kapcsolódó orvos lista: abban az esetben, ha egy magánklinika egy adott szakterületen rendelő orvosai közül egyet vagy többet szeretne kiemelni

** Kezdőlap:

Az Árak bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák.

Egy orvos egy időpontban egy előfizetési kategóriára fizethet elő.

Magánklinikák több orvosukat is regisztrálhatják egyenként saját adatlappal. Erre vonatkozóan ajánlatot kérhetnek a info@maganorvosom.hu címen.

Az előfizetésekkel kapcsolatos esetleges kérdését, ajánlatkérését, kérjük, juttassa el a az info@maganorvosom.hu címre, vagy hívja a +36208519819 -es telefonszámot. 

Magánorvosom.hu