ÁSZF

A Maganorvosom.hu Honlapra Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Felhasználók és Megrendelők Részére

                                

Kiadásának dátuma: 2020. 06. 8.

I. 1. Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák az Audenter Kft. mint szolgáltató (továbbiakban „Szolgáltató”) által üzemeltetett www.maganorvosom.hu című honlap (továbbiakban „Honlap”) használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket.

I. 2. Szolgáltató székhelye: 1116 Budapest, Fehérvári út 198. 2/11; Cégjegyzékszáma: 01 09 895747; nyilvántartásban bejegyző hatóság neve cégbíróság; Adószáma: 14254439243)

I. 3. A Szolgáltató kizárólagos tulajdonosa és üzemeltetője a www.maganorvosom.hu című honlapnak.

I. 4. Megrendelő adatait a szerződés elválaszthatatlan részét képező Szerződés tartalmazza, amit a Szolgáltató a Megrendelővel köt meg. Megrendelő a Szolgáltatónak a Szerződésben meghatározott szolgáltatásait veszi igénybe. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben az ÁSZF minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

I. 5. A jelen ÁFSZ-ben nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen ÁSZF értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a PolgáriTörvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény vonatkozó rendelkezései.  A vonatkozó rendelkezések a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

I. 6. Használt fogalmak

Páciens: páciensnek tekintjük azt, aki a honlapon magánszemélyként regisztrál. A páciensek az oldalt térítésmentesen használják.

Orvos: aki a Honlapon orvosként regisztrál, betegek gyógyításával foglalkozó egészségügyi képzettséggel rendelkező személy.

Magánklinika:egészségügyi szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás.

Felhasználó: a Honlapon regisztrált személy = Páciens, Orvos; a Honlapon regisztrált cég = Magánrendelő.

Megrendelő: Orvos, Magánklinika, aki/amely a Szolgáltatóval Szerződést köt valamelyik Előfizetés igénybevételére.

Hirdető: a Médiaajánlat szolgáltatásait igénybe vevő cég, pl. Magánklinika. Ebbe körbe tartozik a hirdetést igénybe vevő Orvos és Magánrendelő is.

Adatlap:a regisztrált Orvos vagy Magánklinika adatait tartalmazó felület.

Integrált időpont-foglalási felület: Megrendelők rendelési időpontjait és helyszíneit tartalmazza, a Felhasználók itt foglalhatnak időpontot.

Kiemelés: a Megrendelők Adatlapjainak kiemelt helyen való megjelentetését jelenti az orvos lista oldalakon és a kezdőlapon

Értékelés: Felhasználó 1-10-ig értékelheti a Megrendelőt.

Hozzászólás: a Felhasználó hozzászólást fogalmazhat meg a Megrendelővel kapcsolatban. A Megrendelő válaszolhat.

I. 7. Az Adatkezelési Tájékoztató minden Felhasználóra érvényes. Az Adatkezelési Tájékoztató itt olvasható. A személyes adatokat a Szolgáltató kezeli mint Adatkezelő.

Szolgáltató feladatkörei és azokkal kapcsolatos kötelezettségei

II. 1. A Honlap teljes egészében, az azon lévő informatikai, programozási fejlesztésekkel, szolgáltatásokkal, szellemi alkotásokkal, a rendelésekkel kapcsolatban megfogalmazott hozzászólásokkal stb. együtt a Szolgáltató tulajdonát képezi.

II. 2. A Szolgáltató Honlapján megjelenteti a Megrendelők Adatlapjait, Integrált időpont-foglalási felületeit. Ennek megvalósulása érdekében előfizetési lehetőséget biztosít számukra. A Megrendelőknek és Hirdetőknek banner- és PR cikk megjelenéseket tesz lehetővé. A Pácienseknek regisztrációjuk után időpont-foglalási lehetőséget biztosít a szabad rendelési időpontokra.

II. 3. A Szolgáltató a szükséges adatok megléte után három napon belül elvégzi a Felhasználók regisztrációját, a megjelentetésre ezt követően három napon belül sor kerül a Felhasználóktól kért közreműködés teljesülése esetén.

II. 4. A Szolgáltató biztosítja a Honlap működését, mindent rendelkezésére álló módon lépéseket tesz a megszakítás nélkül üzemeltetés érdekében. Fenntartva annak jogát, hogy karbantartás vagy más ok miatt a Honlap működését szüneteltetheti. A Honlap működését akadályozó hibák kijavítását a lehető leghamarabb elvégzi.

II. 5. A Szolgáltató nem felel a Honlap működésében beállt hibák miatt keletkezett károkért. A Honlapról elérhető információk, hírek, tartalmak hitelességéért nem vállal felelősséget.

II. 6.A Szolgáltató nem vállal felelősséget a Megrendelő által kezelt integrált időpont-foglalási rendszerben adódott hibákért, a miattuk keletkezett károkért, köztük az esetleges időpont ütközések miatt keletkezett kárért.

Felhasználók, Megrendelők kötelezettségei

III. 1. A Felhasználók és Megrendelők felelnek a Szolgáltató számára megadott adataik hitelességéért.

III. 2. A Honlap szolgáltatásait a Felhasználók és Megrendelők saját felelősségükre veszik igénybe és használják. A Megrendelők együttműködnek a Szolgáltatóval a Szerződésben foglaltak teljesítése érdekében.

III. 3. 2020. szeptember 1-je után Adatlapjának megjelentetésére, az Integrált időpont-foglalási felület használatára, az Adatlap Kiemelésére az Előfizetés menüpont alatt található díjak kifizetése után van módja a Megrendelőknek.

III. 4. Adatlapjának és az Integrált időpont-foglalási felületének frissítését, aktualizálását a Megrendelő végzi el. A Honlapon lévő kezelési időpontjai frissítéséért kizárólag a Megrendelő felelős.

III. 5. A Megrendelő saját időpont-foglalási felületére mutató linket elhelyezhet a Honlapon. Ebben az esetben az Integrált időpont-foglalási rendszer használatára nem tud előfizetni a Honlapon.

III. 6. Amennyiben a Megrendelő Magánklinika, és több általa képviselt Orvosnak kíván saját önálló Adatlapra, Integrált időpont-foglalási felületre, illetve Kiemelésre előfizetni a Honlapon, abban az esetben rendelkeznie kell az általa képviselt Orvosok hozzájárulásával személyes adataik kezelésére vonatkozóan.

III. 7. A Megrendelő a Honlapon róla megjelent Értékelés, Hozzászólás megjelenítésére jogosult saját weboldalán, amennyiben az Értékelés, Hozzászólás környezetében a Honlap nyitóoldalára mutató linket tesz ki jól látható helyen a saját weboldalán. Amennyiben az Értékelés, Hozzászólás a Megrendelő valamelyik közösségi média oldalán is megjelenik vagy kizárólag ott jelenik meg, abban az esetben a közlés szövegébe be kell linkelnie a Honlap nyitóoldalára mutató linket az Értékelés, Hozzászólás minden megjelentetése alkalmával.

Regisztráció

Regisztráció Orvosoknak

IV. 1. A regisztráció célja az Orvos Adatlapjának megjelentetése, ezt követően használhatja az Integrált időpont-foglalási felületet és az Előfizetési lehetőségeket. A Médiaajánlat szolgáltatásainak megrendeléséhez nem szükséges regisztrációval rendelkezni, ez a lehetőség a nem regisztrált Orvosok számára is adott.

IV. 2. Az Orvosok a Honlapon történő regisztrációval tudják rögzíteni saját Adatlapjukat. Ehhez a következő személyes adatokat kell beírniuk: vezeték- és keresztnév, felhasználónév, jelszó, e-mail cím, telefonszám, fotó, tanulmányok, szakterület, munkahelyek.

IV. 3. Az Adatlap kitöltése után az Orvos kap egy e-mailt, amiben az szerepel, hogy a Szolgáltató adminisztrátora jóváhagyta regisztrációját. A bejelentkezéshez a „Bejelentkezés” feliratra kell kattintani.Ha ez nem történik meg 24 órán belül, abban az esetben a bejelentkezést nem hagyjuk jóvá.

IV. 4. Orvosként bejelentkezni csak telefonos megerősítést követően lehet. A visszaélések elkerülése érdekében a Szolgáltató a részére megadott telefonszámon felhívja az Orvost, hogy megállapítást nyerjen a bejelentkezés előtt álló személy kiléte.

IV. 5. Adatlapja frissítése, szerkesztése során az Orvos leveheti sajátját a nyilvánosan látható Adatlapok közül, ezután jóváhagyása szükséges annak újbóli nyilvános megjelenéséhez.

IV. 6. A belépéshez szükséges jelszó elfelejtése esetén kérésre a Szolgáltató új jelszót küld a megadott e-mail címre.

IV. 7. A Szolgáltató segítséget ad az Orvosnak az Adatlap szerkesztése során felmerülő problémák megoldásában. A problémát az info@maganorvosom.hu címre küldött e-mail-en lehet jelezni.

Regisztráció Magánklinikáknak

V. 1. A regisztráció célja a Magánklinika Adatlapjának megjelentetése, amely ezt követően használhatja az Integrált időpont-foglalási felületet és az Előfizetési lehetőségeket. A Médiaajánlat szolgáltatásainak megrendeléséhez nem szükséges regisztrációval rendelkezni, ez a lehetőség a nem regisztrált Magánklinikák számára is adott.

V. 2. A Magánklinikák a Honlapon történő regisztrációval tudják rögzíteni saját Adatlapjukat. Ebben az esetben nem egy Orvos profilja jelenik meg, hanem az adott magánklinikáé, azaz a nyilvánosan megjelentetett név és adatok a Magánklinika neve és adatai lesznek.

V. 3. A regisztráció során a Magánklinika által kijelölt személy regisztrál, esetében a „Regisztráció Orvosoknak” rész érvényes.

V. 4. Magánklinikák több Orvosukat is regisztrálhatják a Honlapon egyenként saját Adatlappal. Erre vonatkozóan ajánlatot kérhetnek a info@maganorvosom.hu címen.

V. 5. A Médiaajánlat szolgáltatásainak megrendeléséhez nem szükséges regisztrációval rendelkezni, ez a nem regisztrált Magánklinikák számára is adott.

Regisztráció Pácienseknek

VI. 1. A regisztráció célja, hogy a Páciens a Honlap Integrált időpont-foglalási felületén választhasson az aktuálisan szabad időpontok közül. A páciensek az oldalt térítésmentesen használják.

VI. 2. Regisztráció nélkül bárki megtekintheti a Honlapon nyilvánosan elérhető Megrendelők Adatlapjait, de nem tud időpontot foglalni hozzájuk. A Páciens regisztrációt követően tud időpontot foglalni a Honlapon nyilvánosan elérhető Megrendelőkhöz. A regisztrációhoz a következő személyes adatokat szükségesek: vezeték- és keresztnév, e-mail cím, telefonszám, felhasználónév, jelszó. Regisztráció során felhasználónévként használhatja a saját vezetéknevét, keresztnevét, ezek rövidítését, vagy más olyan nevet, ami nem sértő másokra nézve, használata nem ütközik az Adatkezelési Tájékoztató és a Moderálási Elvek előírásaiba.

VI. 3. A sikeres regisztrációt követően megerősítő e-mailt küldünk a regisztráció során megadott e-mail címre. A regisztráció véglegesítéséhez rá kell kattintani az e-mailben lévő megerősítő linkre. A nem megerősített regisztrációkat a rendszer 24 óra elteltével automatikusan törli. Abban az esetben, ha a Páciens nem kapta meg az e-mailt, vagy problémája támad regisztrációjának megerősítésével, írásban jelezheti az info@maganorvosom.hu e-mail címen.

VI. 4. A megerősítő e-mailben lévő linkre kattintás után visszavezet a rendszer a Honlapra, és felajánlja a továbblépést a bejelentkezéshez. A „Tovább” feliratra kattintás után a Páciens adatlapjára érkezik, ahonnan megtekintheti eddigi időpontfoglalásait, értékeléseit amennyiben vannak ilyenek, az „Orvost keresek” feliratra kattintva eljut az Integrált időpont-foglalási felületre és eléri a Honlap Hírek rovatát.

Felelősség az időpontfoglalással kapcsolatban

VII. 1. A Szolgáltató végzi a Honlap Integrált időpont-foglalási felületének üzemeltetését, amely az Orvosok/Magánklinikák és a Páciensek kapcsolatfelvételét segíti. Ezen kívül a Szolgáltató az Orvosok/Magánklinikák és a Páciensek közötti üzleti és más típusú kapcsolatban, egyeztetésben, kapcsolattartásban semmilyen módon nem vesz részt.

VII. 2. A Szolgáltató az Orvosok/Magánklinikák és a Páciensek közötti kapcsolat során keletkezett vélt vagy valós károkért nem vállal felelősséget sem jogi, sem anyagi vonatkozásban.

VII. 3. Arendelés időpontja előtt 24 órával a Szolgáltató emlékeztető e-mailt küld az Orvos és a Páciens részére.

Orvos felelőssége az időpontfoglalással kapcsolatban

VIII. 1. Az Orvos felelőssége, hogy minden esetben megjelenjen a Páciens által lefoglalt időpontban.

VIII. 2. Amennyiben ez akadályba ütközik, erről 24 órával a rendelés időpontja előtt köteles egyeztetést kezdeményezni az érintett Pácienssel.

VIII. 3. Amennyiben az Orvos egy alkalommal nem jelenik meg a Honlapon nála lefoglalt időpontban oly módon, hogy erről nem egyeztetett 24 órával a rendelés időpontja előtt az érintett Pácienssel, abban az esetben a Szolgáltató e-mailes vagy telefonos egyeztetést kezdeményez vele, segítő szándékkalfelhívja a figyelmét a mulasztás következményére. 

VIII. 4. A következő ilyen mulasztás után a Szolgáltató az Orvos Honlapon folytatott tevékenységét szüneteltetheti, a követő ilyen eset után felmondhatja a szerződést. Felmondás esetén az Orvos regisztrációját törli a Szoláltató, és 12 hónapig nem fogadja el regisztrációkérelmét. Ha a felmondás megtörténik az előfizetés lejárta előtt, a Szolgáltató nem fizeti vissza a különbözetet. Amennyiben a 12 hónap leteltével regisztrációkérelem érkezik az érintett Orvos részéről, a Szolgáltató jogában áll azt elfogadni vagy elutasítani. A regisztrációkérelem elutasítása nincs időtartamhoz kötve.

VIII. 5. Amennyiben az Orvos nem jelenik meg az egyeztetett időpontban, a Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal az Orvos részére esetlegesen keletkezett kárért, kártérítést nem fizet az Orvosnak.

Páciens felelőssége az időpontfoglalással kapcsolatban

IX. 1. A Páciens felelőssége, hogy minden esetben megjelenjen az által lefoglalt időpontban az Orvosnál, amennyiben ez nem történik meg, a Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal a Páciens részére esetlegesen keletkezett kárért, kártérítést nem fizet a Páciensnek.

IX. 2. Amennyiben a Páciens egy alkalommal nem jelenik meg a Honlapon lefoglalt időpontban oly módon, hogy erről nem egyeztetett 24 órával a rendelés időpontja előtt az érintett Orvossal, abban az esetben a Szolgáltató e-mailen vagy telefonon felhívja a figyelmét a mulasztásra. A következő ilyen mulasztás után a Szolgáltató a Páciens Honlapon folytatott tevékenységét szüneteltetheti, a követő ilyen eset után törölheti a regisztrációját. A Páciens regisztrációjának törlése esetén 24 hónapon át tartó időtartamig nem fogadja el regisztrációkérelmét a Szolgáltató.  Amennyiben a 24 hónap leteltével regisztrációkérelem érkezik az érintett Páciens részéről, a Szolgáltató jogában áll azt elfogadni vagy elutasítani. A regisztrációkérelem elutasítása nincs időtartamhoz kötve.

IX. 3. A Páciens egészségügyi problémáival, betegségének menedzselésével kapcsolatban semmilyen felelősséget nem vállal a Szolgáltató.

Hozzászólások

X. 1. A hozzászólások moderálását fenntartja magának a Szolgáltató Moderálási elvei szerint.

X. 2. A regisztrált Páciensek és a Honlapon időpont foglalást nem végző, deregisztrált személy is írhatnak hozzászólást a Honlapon a Moderálási elvek betartásával.

X. 3. A Honlapon regisztrált Orvosok és Magánklinikák reagálni tudnak a részükre írt hozzászólásokra a Moderálási elvek betartásával.

X. 4. Személyes adatokat nem ad ki a Szolgáltató. Kivételt képeznek olyan esetek, amikor jogsértés vagy ezek alapos gyanúja áll fenn; illetve bíróság, rendőrségi eljárás esetén.

X. 5. Az esetlegesen kritikát, panaszt megfogalmazó hozzászólások igazságtartalmát nem ellenőrzi a Szolgáltató.

X. 6. Felhasználó hozzászólásai nem keletkeztetnek szerzői jogi védelme alá tartozó művet. Hozzászólásaival kapcsolatban nem él ilyen igénnyel.

Felelősség a hozzászólással kapcsolatban

Orvosok felelőssége a hozzászólással kapcsolatban

XI. 1. Amennyiben az Orvos a Moderálási elvekben foglaltak szerint durván megsérti a moderálási elveket, a Szolgáltató telefonos vagy e-mailes egyeztetést kezdeményez vele, segítő szándékkal ismerteti a moderálási elveket és azok betartásának fontosságát. A moderálási elvek következő durva megsértését követően a Szolgáltató az Orvos Honlapon folytatott tevékenységét szüneteltetheti, a követő ilyen eset után felmondhatja a szerződést. Felmondás esetén az Orvos regisztrációját törli a Szoláltató, és 12 hónapig nem fogadja el regisztrációkérelmét. Amennyiben az 12 hónap leteltével regisztrációkérelem érkezik az érintett Orvos részéről, a Szolgáltató jogában áll azt elfogadni vagy elutasítani. A regisztrációkérelem elutasítása nincs időtartamhoz kötve. Ha a felmondás megtörténik az előfizetés lejárta előtt, a Szolgáltató nem fizeti vissza a különbözetet.

XI. 2. A Magánklinikák hozzászólásra vonatkozó felelősségvállalása megegyezik az Orvosokéval.

Páciensek felelőssége a hozzászólással kapcsolatban

XII. 1. Amennyiben a Páciens vagy a Honlapon időpont foglalást nem végző regisztrált személy a Moderálási elvekben foglaltak szerint durván megsérti a moderálási elveket, a moderátor figyelmezteti, majd regisztrációját letiltjaés kizárja a Honlapról.

Fizetés

XIII. 1. A Szolgáltató az Előfizetések között többféle lehetőséget kínál a Megrendelők számára.

XIII. 2. A Megrendelő fizetési késedelme esetén a Szolgáltató írott tájékoztatást küld részére erről, és amennyiben a Megrendelő nem teljesíti szerződés szerinti kötelezettségét, akkor Szolgáltató leállíthatja a szolgáltatást.

XIII. 3. Az Előfizetési lehetőségek között lévő szolgáltatásokra vonatkozó fizetés előre történik. Az Előfizetési lehetőségek szolgáltatásait a Honlapon elérhető Simple Pay rendszeren keresztül lehet kifizetni, annak elindulása után.

XIII. 4. Szolgáltató a Megrendelők és a Hirdetők számára banner- és PR cikk megjelenéseket tesz lehetővé a Médiaajánlatban foglalt díjak kifizetése ellenében. A Médiaajánlatban lévő szolgáltatások kizárólag díj fizetése ellenében vehetők igénybe, ezekre a térítésmentes időszak nem vonatkozik. A Médiaajánlatra vonatkozó kedvezményes időszakról a Szolgáltató hoz döntést és ad tájékoztatást.

XIII. 5. Az Előfizetési lehetőségekben és a Médiaajánlatban megjelentetett árak forintban és áfa nélkül értendők.

Előfizetés Megrendelők részére

Előfizetés Orvosok részére

XIV. 1. Az Orvosok a Honlapon történő regisztráció után, saját adatlappal rendelkezve tudnak előfizeti az „Előfizetés” menüpont alatt.

XIV. 2. Előfizetés menete: Az „Előfizetési lehetőség szerkesztés” oldalon leírjuk az adott előfizetési lehetőségekhez tartozó szolgáltatásokat.

XIV. 3. Fizetési lehetőségek: Előfizetni a Szolgáltató (Audenter Kft.) Erste Bank 11600006-00000000-28451505 számlaszámára utalva, illetve aHonlapról bejelentésünk után elérhető Simple Pay-en keresztül lehet. Más típusú fizetési igényt az info@maganorvosom.hu címre küldött e-mail-en lehet jelezni. A térítésmentes időszak kivételével csak azok az Orvosok jelenhetnek meg a Honlapon, akik kifizették valamelyik előfizetési csomagot és érvényes előfizetésük van.

XIV. 4. A SimplePay Rendszer a Fizetési elfogadóhely online platformjába beépített, de a Simple saját szerverén üzemeltetett online rendszer, amelyen keresztül a Simple a SimplePay Szolgáltatást biztosítja. A SimplePay Szolgáltatás üzemeltetője és nyújtója az OTP Mobil Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (OTP Mobil Kft.).

XIV. 5. A szolgáltatást igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton 48 órán belül visszaigazolja a Szolgáltató. Amennyiben e visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a Szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak.

XIV. 6. A fizetést követően a lehető leghamarabb, legkésőbb 48 órán belül aktív lesz az előfizetés.

XIV. 7. A Megrendelők e-mailben kapnak tájékoztatót arról, hogy aktív az előfizetésük.

XIV. 8. Az előfizetés lejárta előtt 5 nappal a Megrendelő e-mailben kap tájékoztatást az előfizetése lejárásáról.

XIV. 9. A Honlapon az „Előfizetés” oldalain megjelenített árak nem tartalmazzák az Áfa-t.

XIV. 10. Amennyiben akciós árat vezet be a Szolgáltató, az akció tartalmáról és időtartamáról tájékoztatást közöl a Honlapon.

Előfizetés Magánklinikák részére

XV. 1. A Magánklinikák a Honlapon történő regisztráció után, saját adatlappal rendelkezve tudnak választani az Előfizetési lehetőségek közül.  Az előfizetést a Magánklinika által kijelölt személy végzi el, esetében is a fenti „Előfizetés Orvosok részére” rész érvényes.

Médiaajánlat Orvosok, Magánklinikák és más Hirdetők részére

XVI. 1. A Médiaajánlatban szereplő bannerhelyek és PR-cikkek megrendelői lehetnek a Honlapon regisztrált Orvosok, Magánklinikák és más Hirdetők, illetve nem regisztrált Orvosok, Magánklinikák és más Hirdetők.

XVI. 2. Médiaajánlatra vonatkozó fizetési lehetőségek: A Szolgáltató (Audenter Kft.) Erste Bank 11600006-00000000-28451505 számlaszámára utalva, illetve a Honlapról a Szolgáltató bejelentéseután elérhető Simple Pay-en keresztül lehet. Más típusú fizetési igényt az info@maganorvosom.hu címre küldött e-mail-en lehet jelezni.

XVI. 3. A Honlapon a „Médiaajánlat” oldalain megjelenített árak nem tartalmazzák az Áfa-t.

XVI. 4. Amennyiben akciós árat vezet be a Szolgáltató, az akció tartalmáról és időtartamáról tájékoztatást közöl a Honlapon.

A szerződés felmondásának szabályai

XVII. 1. Amennyiben a Szolgáltatási Ajánlatban megjelölt szolgáltatások megrendelését és a szerződéses jogviszony létrejöttét követően akár Megrendelő, akár Szolgáltató részéről a szerződéstől való elállás igénye merül fel, szerződő felek a következő irányelveket alkalmazzák:

XVII. 2 Szolgáltató mindent tőle telhetőt megtesz a vállalt szolgáltatások szerződés szerinti teljesítéséért. Késedelem vagy a szerződéses feltételeknek nem megfelelő szolgáltatás esetén (kivéve Vis maior) Szolgáltató alternatív megoldást vagy a szolgáltatás meghosszabbítását ajánlja fel.

XVII. 3 Megrendelő felmondása esetén Megrendelő köteles Szolgáltatónak megtéríteni valamennyi már teljesített szolgáltatás ellenértékét.

XVII. 4. Határozott idejű szerződést a Megrendelő a Szolgáltató súlyos szerződésszegése esetén jogosult azonnali hatállyal felmondani, amennyiben a Megrendelő előzetes írásbeli felszólítása ellenére a szolgáltató 8 napon belül szerződésszegését nem orvosolja. Azonnali hatályú felmondás esetén a szerződés a felmondás időpontjában szűnik meg.

Panaszkezelés

XVIII. 1. Panaszok bejelentése: info@maganorvosom.hu illetve +36208519819.

Vegyes rendelkezések

XIX. 1. Az ÁSZF-et a Szolgáltató egyoldalúan módosíthatja.

XIX. 2. A Szolgáltató és Megrendelő a vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Megrendelő és a Szolgáltató a jelen Szabályzat hatálya alá tartozó, megegyezéssel 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve kikötik a Fővárosi Bíróság illetékességét.

 

Budapest, 2021. 06. 08.